Termékleírás
Az 1857-ben indított német TURK vállalat vasserpenyői Németországban sokszor hallhatók a legjobbak között. Egyes vas edényei kézi kovácsolással készülnek, de minden vasserpenyőn érezhető az elmúlt századok tapsztalata, és a jól bevált, ősi technológia….
100% made in GERMANY
Univerzális 1.5-2 mm-es, könnyű de masszív vas serpenyő…
Jellemzők:
Megjelenése, tapintása, tekintélyt parancsoló a mai világban, annak ellenére, hogy a gyártónak a legkönnyebb sorozata. A kb. 2.8 cm-es falmagasságú, könnyű, de erős acélból készült univerzális vas edény-serpenyők, az extrémebb hőhatásoknak is kiválóan ellenállnak. Az első kiégetést követően, minőségi tapadásmentesség fogja jellemezni, a különféle finom ételek könnyedén siklanak benne sütés közben, legyen az palacsinta, omlett, tócsi vagy fasírozott. Elsősorban laposabb, nem fröcsögő ételek elkészítéséhez ajánljuk, mint a felsoroltak. A feladat minden téren rábízható, legyen az sütés, pirítás, perzselés vagy barnítás. Rusztikusan kidolgozott nyele emékeztet a több, mint 150 éves gyártó régi stílust kedvelő jellemére. A vas serpenyők természetes anyagból készülnek!
Hogyan használjunk egy igazi vas serpenyőt?
Mondhatnánk úgy, mint többezer éven át, de erről bővebben Blogunkban, itt olvashat útmutatást:
Adatok:
- anyaga: acél
- természetes anyag
- anyagvastagság: 1.5-2 mm
- rusztikus kidolgozású nyél
- felakasztható
- karc és vágásálló
- életre szóló termék megfelelő gondoskodással
- minden főzőfelületen használható
- hegesztett nyél
- származási hely: Németország
- garancia 2 év
Méretek:
Galéria:
Figyelem!
Mint az a galériában is látható, a gyártó, a gyártás során egymásba helyezi a serpenyőket, ezért a nyél hegesztésnél enyhe felületi karcok lehetnek a terméken, belül!
Letölthető használati útmutató:
Fontos információk a vasserpenyő használathoz:
- a vasserpenyőket az első használat előtt ki kell égetni
- a vasserpenyők természetesen lesznek tapadásmentesek a kiégetést követően, mely minden használat után kiválóbb lesz
- a vasserpenyőket mindig elő kell melegíteni egy kis zsiradékkal az étel behelyezése előtt
- a vas serpenyőket védeni kell a rozsdától, így minden használat után kicsit megolajozva, papírtörlővel ki kell törölni
- a vasserpenyőket tilos mosogatószerrel elmosni, mosogatógépbe rakni
- a vasserpenyőket, ha piszkosak langyos vízzel könnyedén elmoshatjuk, de azonnal törljük szárazra és olajozzuk elrakás előtt
Bővebben, részletes információkkal szolgálunk a kiégetés menetéről, karbantartásról IDE kattintva blogunkban