Termékleírás
“Pillekönnyű”, de erős vas serpenyő, 1-1.5 mm-es anyagból…
Otthoni és félprofi használatra.. 1-1.5 mm vastag kékített vasból. Hőkezeléssel tartósítva (kékítés) az első kiégetésig, ami kiváló tapadásmentességet biztosít majd. Hegesztett, porfestett, hüvelykujj támaszos fogantyú… Pirításhoz, grillezéshez, barnításhoz.. Minden főző hőforráshoz ajánljuk, kivétel indukció, vitrokerámia nem ajánlott…
Jellemzők:
Ez a sorozat a gyártó legkönnyebb modellje. Vas serpenyő, mely súlyban felveszi a versenyt, bármelyik mai, szuper könnyű modellel, de mégis rendelkezik a vas serpenyők nyújtotta kiváló előnyökkel…Készíthetünk benne egy kis aprópecsenyét, tócsit, rántottát, cukkini fasírozottat, röstit vagy bármi mást…. Egy életen át társunk lehet a megfelelő karbantartással. Ajánljuk bármilyen ételhez bármikor ezt a könnyű, simulékony de Buyer serpenyőt… A vasserpenyők természetes anyagból készülnek!
Hogyan használjunk egy igazi vas serpenyőt?
Mondhatnánk úgy, mint többezer éven át, de erről bővebben Blogunkban, itt olvashat útmutatást:
Adatok:
- anyaga: vas
- anyagvastagság: 1-1.5 mm
- természetes anyag
- ergonómikus nyél, hüvelykujj támasztási bemarással
- felakasztható
- porfestett, francia stílusú markolat
- karc és kopásálló
- minden főzőfelületen használható (kivétel indukción)
- hegesztett nyél
- származási hely: Franciaország
- garancia 2 év
Méretek:
Fotos információk a vasserpenyő használathoz:
- a vasserpenyőket az első használat előtt ki kell égetni
- a vasserpenyők természetesen lesznek tapadásmentesek a kiégetést követően, mely minden használat után kiválóbb lesz
- a vasserpenyőket mindig elő kell melegíteni egy kis zsiradékkal az étel behelyezése előtt
- a vas serpenyőket védeni kell a rozsdától, így minden használat után kicsit megolajozva, papírtörlővel ki kell törölni
- a vasserpenyőket tilos mosogatószerrel elmosni, mosogatógépbe rakni
- a vasserpenyőket, ha piszkosak langyos vízzel könnyedén elmoshatjuk, de azonnal törljük szárazra és olajozzuk elrakás előtt
Bővebben, részletes információkkal szolgálunk a kiégetés menetéről, karbantartásról IDE kattintva blogunkban.