Termékleírás
Figyelem! Félgömb! Nincs alul lapos része! Indukción, egyéb más sík felületű hőforráson önmagában nem használható!
Carbone Plus – profi szénacél, félgömb vas wok serpenyő
Kiváló hővezetést biztosít ez az erős anyagból készült profi, félgömb vas wok, mely az ipari felhasználásra is tervezett Carbone Plus sorozat modellje. Ellentétben a többi Carbone Plus serpenyővel, ez a wok nem 3 mm vastag, hanem csak 1.5 mm-es. A wokon természetes tapadásmentesség alakítható ki az első kiégetést követően, melyről bővebben ITT olvashat.
A szegecselt nyél törhetetlen, ergonómikus, kényelmes tartást biztosít. Minden főzőfelületre ajánlott, beleértve az indukciós lapot is…
Opciós wok alátét indukcióra, a vételár nem tartalmazza
Adatok:
- anyaga: vas (szénacél)
- félgömb
- üreges alj
- természetes anyag
- anyagvastagság: 1.5 mm
- ergonómikus nyél, hüvelykujjas támasztás kialakítással
- életre szóló termék megfelelő gondoskodással
- felakasztható
- karc és kopásálló
- minden főzőfelületre ajánlott
- természetes tapadásmentesség a kiégetést követően
- szegecselt nyél
- mérete 35 cm ( a serpenyő nyél nélküli max. átmérője)
- származási hely: Franciaország
- garancia: életre szóló
Hogyan használjunk egy igazi vas serpenyőt?
Mondhatnánk úgy, mint többezer éven át, de erről bővebben Blogunkban, itt olvashat útmutatást:
Méretek:
Fontos információk a vas wok használatához:
- a vasserpenyőket az első használat előtt ki kell égetni
- a vasserpenyők természetesen lesznek tapadásmentesek a kiégetést követően, mely minden használat után kiválóbb lesz
- a vasserpenyőket mindig elő kell melegíteni egy kis zsiradékkal az étel behelyezése előtt
- a vas serpenyőket védeni kell a rozsdától, így minden használat után kicsit megolajozva, papírtörlővel ki kell törölni
- a vasserpenyőket tilos mosogatószerrel elmosni, mosogatógépbe rakni
- a vasserpenyőket, ha piszkosak langyos vízzel könnyedén elmoshatjuk, de azonnal törljük szárazra és olajozzuk elrakás előtt
Bővebben, részletes információkkal szolgálunk a kiégetés menetéről, karbantartásról IDE kattintva blogunkban