Termékleírás
Nem kell aggódni a kevergetés közben: bőséges hellyel süthet!
100% természetes ásványi anyagból, méhviasz védelemmel az első kiégetésig. Profiknak vagy otthonra, minden főző hőforráshoz, beleértve az indukciót! Szegecselt, ergonómikus nyél, 2.5 mm anyagvastagsággal. Perzselés, sütés, barnítás főzés… mindenre használható, bírja a magas hőt..
MINERAL B sorozat, természetes ásványokból gyártott vasból!
Jellemzők:
Elengedhetetlen vas edény a kevergetést, mozgatást, pirítást-sütést, mozgatást igénylő terjedelmes ételek elkészítésénél. Előfordul, hogy az alacsony perem magasságú serpenyők kevésnek tűnnek nagyobb mennyiségő étel elkészítéséhez, ekkor ez a nyeles vas lábas magas, öblös fala kiváló hozzáférést tesz lehetővé a fakanálnak! A Mineral B vas edények a gyártó prémium termékei. Nem deformálódik, masszív, erős. Szegecselt nyele örökös illesztést biztosít. Magas fala védi a környezetet a kifröccsenéstől. Évtizedekre szóló termék, a szabályok betartásával. Lassan, szépen sülő, ételekez elengedhetetlen egy ilyen kimért, komótos, vastag falú vas lábas, a megfelelő, egyenletes hőelosztás miatt. A vas edényeink természetes, bevonat mentes anyagból készülnek! Használatával átélhetjük a múltat, ahogyan őseink készítették ételeiket, igazi vasserpenyőkben…
Hogyan használjunk egy igazi vas serpenyőt?
Mondhatnánk úgy, mint többezer éven át, de erről bővebben Blogunkban, itt olvashat útmutatást:
Adatok:
- anyaga: 100% természetes ásványi anyag (vas)
- természetes anyag
- anyagvastagság: 2.5 mm
- méhviasz védelem a korrózió ellen az első használatig
- életre szóló termék megfelelő gondoskodással
- ergonómikus, porfestett, lakkozott nyél
- logó a serpenyő közepében
- felakasztható
- karc és kopásálló
- minden főzőfelületre ajánlott
- természetes tapadásmentesség a kiégetést követően
- szegecselt fül
- származási hely: Franciaország
- garancia: életreszóló
Méretek:
Fontos információk a vasserpenyő használathoz:
- a vasserpenyőket az első használat előtt ki kell égetni
- a vasserpenyők természetesen lesznek tapadásmentesek a kiégetést követően, mely minden használat után kiválóbb lesz
- a vasserpenyőket mindig elő kell melegíteni egy kis zsiradékkal az étel behelyezése előtt
- a vas serpenyőket védeni kell a rozsdától, így minden használat után kicsit megolajozva, papírtörlővel ki kell törölni
- a vasserpenyőket tilos mosogatószerrel elmosni, mosogatógépbe rakni
- a vasserpenyőket, ha piszkosak langyos vízzel könnyedén elmoshatjuk, de azonnal törljük szárazra és olajozzuk elrakás előtt
Bővebben, részletes információkkal szolgálunk a kiégetés menetéről, karbantartásról IDE kattintva blogunkban