Termékleírás
Profi szakácsoknak, hobbi szakácsoknak, étterembe vagy otthonra, egy klasszikus modell a de Buyer-től!
A gyártó ékköve! Klasszikus Lyoni forma.100% természetes ásványi anyagból, méhviasz védelemmel az első kiégetésig. Profiknak vagy otthonra, minden főző hőforráshoz, beleértve az indukciót! Szegecselt, ergonómikus nyél, 2-5-3mm anyagvastagsággal. Perzselés, sütés, barnítás vagy grillezés, mindenre használható, bírja a magas hőt..
MINERAL B sorozat, természetes ásványokból gyártott vasból
Jellemzők:
A Mineral B serpenyők a gyártó prémium termékei. Gondosan festett, ergonómikus nyél, de Buyer logóval, és darazsat ábrázoló kis betéttel, a méhviasz védelemre vonatkozóan, illetve logóval a serpenyő közepében is. Nem deformálódik, masszív, erős. Szegecselt nyele örökös illesztést biztosít. Formája lehetővé teszi az ételek “dobálását” azaz előre csúsztatva majd visszarántva forgathajuk a piruló dolgokat benne. Magas fala védi a környezetet a kifröccsenéstől. Évtizedekre szóló termék, a szabályok betartásával. Lassan, szépen sülő ételekez, pl. kolbász, elengedhetetlen egy ilyen kimért, komótos, vastag falú serpenyő, a megfelelő, egyenletes hőelosztás miatt.A vasserpenyők természetes anyagból készülnek!
Adatok:
- anyaga: 100% természetes ásványi anyag (vas)
- természetes anyag
- anyagvastagság: 2.5 – 3mm
- méhviasz védelem a korrózió ellen az első használatig
- életre szóló termék megfelelő gondoskodással
- ergonómikus nyél, hüvelykujjas támasztás kialakítással
- logó a serpenyő közepében
- felakasztható
- karc és kopásálló
- minden főzőfelületre ajánlott
- természetes tapadásmentesség a kiégetést követően
- szegecselt nyél
- származási hely: Franciaország
- garancia: életre szóló
Hogyan használjunk egy igazi vas serpenyőt?
Mondhatnánk úgy, mint többezer éven át, de erről bővebben Blogunkban, itt olvashat útmutatást:
Méretek, súly:
Fontos információk a vasserpenyő használathoz:
- a vasserpenyőket az első használat előtt ki kell égetni
- a vasserpenyők természetesen lesznek tapadásmentesek a kiégetést követően, mely minden használat után kiválóbb lesz
- a vasserpenyőket mindig elő kell melegíteni egy kis zsiradékkal az étel behelyezése előtt
- a vas serpenyőket védeni kell a rozsdától, így minden használat után kicsit megolajozva, papírtörlővel ki kell törölni
- a vasserpenyőket tilos mosogatószerrel elmosni, mosogatógépbe rakni
- a vasserpenyőket, ha piszkosak langyos vízzel könnyedén elmoshatjuk, de azonnal törljük szárazra és olajozzuk elrakás előtt
Bővebben, részletes információkkal szolgálunk a kiégetés menetéről, karbantartásról IDE kattintva blogunkban