Profi vas palacsintasütők a francia de Buyer-től

vas serpenyos palacsinta

Cégünk forgalmazott palacsintasütői nemcsak tartós minőséget jelentenek a fogyasztók számára, hanem az igazi palacsintasütés “alapanyagát” a vas palacsintasütőt adják.

Hogy miért vas? Több oka is van.

Egyrészt elnyűhetetlen, életre szóló termékek, vagyis csak egyszer kell megvásárolni. Egy vas palacsintasütő kis törődéssel egy egész életen át megfelelő eszközünk lehet a palacsintasütéshez.

A másik, hogy vas serpenyőben sül az igazi palacsinta. A 2-2.5 mm vastag falú vas palacsintasütőink egyenletes, stabil hőelosztással nem csak a láng, vagy hőforrás felett sütnek, hanem az egész serpenyő fenekén egyformán. A sülés a vas palacsintasütőben szép, egyenletes, a palacsintán mindenhol megjelennek az apró sülési foltok, nem csak középen, vagy egy kis körben.

A de Buyer vas palacsintasütők további előnyei:

  • nem deformálódnak
  • szegecselt nyelük nem lötyög, mozog
  • kényelmes, ergonómikus francia stílusú markolat, porfestett és profestett+lakkozott
  • 2-2.5mm vastag alapanyag
  • életre szóló garancia a MINERAL B sorozatra

A vas palacsintasütőt vásárlás után ki kell égetni, melyről bővebben ITT olvashat. Ezután használat után mindig kitörölve, kioljaozva kell tárolni. Amennyiben nem mosogatjuk el, a sütés közben rajta maradt olaj is elegendő, így csak töröljük el és száraz helyen tároljuk….

Egy vas palacsintasütőben éppen úgy nem fog leragadni a palacsinta, mint egy kissé divatjamúlt tapadásmentesben, így nyugodtan lehet választani a természetes alapanyagú vas eszközt a a palacsintasütéshez.

Vas palacsintasütőink IDE kattintva érhetők el.

de byuer vas palacsintasuto

 

Azoknak, akik mégis a gyárilag tapadásmentesített, vagy megszokott nyelven “Teflon” palacsintasütőt választják, azok is kiélvezhetik a de Buyer professzionális minőségét kínálatunkban. Az alumínium palacsintasütőink a megszokott olcsó minőséghez képest sokkal vastagabbak /3-5 mm/, a markolatuk szegecselt, masszív, speciális bevonatuk erős, hosszú ideig tartós.

Amit a de Buyer-ről tudni kell:

  • palacsintasütőik hosszú évtizedeken át szinte csak gasztronómiai felhasználásra készültek. Az utóbbi években, amikor a fogysztók megsokallták a silány, kapható minőséget, elkezdtek az ipari minőség fele fordulni, hogy ismét tartós terméket kapjanak, olyant, mint régen. A gyártó, odafigyelve ezekre a privát fogyasztókra, a gyártást úgy igazította, hogy az ipari minőséget kicsit “finomítva” kiváló terméket, éltreszóló palacsintasütőt tudjon adni a magán felhasználóknak.

 

 

Kínálatunkból

Még több serpenyő érdekel

Blog

Olvassa blog bejegyzéseinket, ahol igyekszünk friss hírekkel, praktikákkal tájékoztatni érdeklődőinket a vasserpenyőkkel, használatukkal kapcsolatos dolgokról...
de Buyer vas, réz, alu serpenyők, edények