Egy jó serpenyő, vagy sok “olcsó”?

szenacel vas serpenyo

Összeszámolta már, hány rozoga serpenyő van a konyhájában jelenleg?

A serpenyő az egyik leggyakrabban használt konyhai eszköz. Évente általában többet vásárolunk belőle, sokszor olcsót. Gyenge, vékony, deformálódó anyag, minimális stabilsággal rögzített markolat, napok alatt sérülő bevonat… Ezek a serpenyők összeszámolva akár 5 évre, nagyon-nagyon drágák. Nem hosszútávra vannak tervezve, a cél, hogy mihamarabb tönkremenjen, és a fogyasztó újat vásároljon belőle.

Számolja össze, hány serpenyője van, és ebből mennyi a kifogástalan állapotú!

Cégünk, a legjobb minőség híve, kizárólag hosszútávra tervezett, bőséges anyagból gyártott, szép, stílusos, neves gyártók termékeit forgalmazza. Kínálatunk, a legtöbb helyen megvásárolható termékekhez képest magasabb árfekvés, de ezért, többet is adunk:

 • sok serpenyőnkre életreszóló a garancia

  de-buyer-affinity-rozsdamentes-serpenyo

  5 rétegű inox serpenyő, élenjáró hőelosztással, reakcióidővel

 • több serpenyőnkre 2 év a garancia
 • a serpenyőink súlya, az átlagos kapható termékeknek két-háromszorosa (anyagmennyiség)
 • serpenyőink francia, osztrák, német és svéd gyárakban készülnek
 • serpenyőink, egyéb konyhai eszközeink első fogásra érezhetően, messze felülmúlják az olcsó áruk minőségét
 • serpenyőink szakmailag eleget tesznek, sok esetben túl is teljesítik a követelményeket
 • a kiváló alapanyaghoz – nem kell aggódnia -, kiváló eszközt adunk

Szabaduljon meg a bosszúságtól!

Felpúposodott palacsintasütő, letyegős nyelű serpenyő, sérült bevonat, leragadó étel, nem egyenletesen sütő felület, középen leég a széle sületlen, billeg a tűzhelyen, nem illeszkedik az indukcióra-kerámiára….. Sorolhatnánk órákig azt, ami még nem fogalmazódott meg még azokban az emberekben, akik nem vásároltak még egy profi serpenyőt sem életükben. Azonban ha eljutunk oda, hogy vegyünk egy igazi minőségű serpenyőt, a munka öröm lesz vele, minden alkalommal ha elővesszük, meghálálja a felárat, amit fizettünk érte. A sok, gyüjtögetett selejtes serpenyő halmazunk nem fog tovább olyan ütemben növekedni, mint eddig, ha minőségi serpenyőt vásárolunk.

Bárki megtudhatja, milyen egy jó termékkel dolgozni…

Nem csak a legjobb szállodák és éttermek séfjei dolgozhatnak minőségi serpenyőkkel, hanem Ön is, otthonában. A lehetőség, professzionális eszköz használatához adott, bárkinek. Sokan, mégsem élnek a lehetőséggel, olyan termékeket vásárolnak, melyeket nem is volna szabad sok esetben munkára fogni mert alkalmatlanok rá (pl. 790,- Ft-os palacsintasütő, ami pár mp. alatt a gázon lapos aljúból gömbölyű aljúvá vetemedik)
vas-palacsintasuto-de-buyer2

de Buyer vas palacsintasütő, technikailag mint az új (8.390,-ft)

A képen látható de Buyer Mineral B típusú, francia gyártmányú, BIO, ECO, vas, 2.5 mm vastag palacsintasütőnk 24-cm-es méretben 8.390,- FT-ba kerül. A garancia életreszóló. A serpenyő 1-2-10 vagy 20 év múlva is ilyen lesz technikailag, a használati útmutatóban leírtak betartásával. Gyakorlatilag örökre letudhatjuk a palacsintasütő gondunkat egy egyszeri vásárlással, 8.390,- FT kifizetésével.

Életreszóló garancia

Azokra a termékekre, melyeket nem arra terveztek, hogy elromoljanak, bátran adhat a gyártójuk, életreszóló garanciát. Manapság ez igen ritka. A legtöbb de Buyer vas serpenyőnkre életreszóló a garancia, mely termékekhez kis jótállási jegyet állítunk ki, de természetesen a számla ellenében is fogadunk fogyasztói panaszt (ezidáig nem kaptunk minőségre vonatkozó reklamációt).

Próbálja ki a minőséget!

alu serpenyok

szegecselt markolatú alu, tapadásmentes serpenyő

A vasserpenyo.hu kínálatában párezer forinttól már kaphatók német, francia serpenyők, melyeket gyártók a vendéglátóiparra terveztek, illetve kis finomítással a magánfelhasználóknak. Tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba.

Metector Kft. 2017.

Kínálatunkból

Még több serpenyő érdekel

Blog

Olvassa blog bejegyzéseinket, ahol igyekszünk friss hírekkel, praktikákkal tájékoztatni érdeklődőinket a vasserpenyőkkel, használatukkal kapcsolatos dolgokról...
de Buyer vas, réz, alu serpenyők, edények